BOMMA
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

BOMMA

Компанія Bomma, заснована у 2012 році, постійно виводить традиційне чеське склоробство на новий та динамічний рівень. Завдяки багатовіковим традиціям виробництва скла у Східній Чехії ми отримали переваги завдяки багатому потенціалу талантів та навичок найвищого рівня. Замість того, щоб просто підтримувати ці традиції, Bomma робить крок уперед і встановлює найвищі стандарти у виробництві скла.

Дизайнерське освітлення BOMMA створює виразне враження в будь-якому інтер’єрі: іскорку радості, грайливий штрих або момент, що викликає благоговіння, часто завдяки їх епічним розмірам. Ці вогні просто вимагають уваги – вдень і вночі. Дух сміливості та новаторства очевидний у колекціях освітлювальних приладів, які включають нетрадиційні матеріали, сміливі кольори та передові технології. Філософія дизайну BOMMA досягає позачасової цінності, завдяки виробам, які виходять за рамки трендів і залишаться такими ж захоплюючими в майбутньому, як і сьогодні.

BOMMA перетворює інтер’єр за допомогою скульптурного освітлення ручної роботи, яке створює особливий настрій у кожному просторі – від привабливих центральних елементів та інсталяцій до м’якого розсіяного світла. Компанія відома своїм фірмовим дизайном, який створює відчуття витонченості та насолоди. Цю мінімалістичну, але сміливу естетику цінують міжнародні архітектори та дизайнери інтер’єрів, і вона швидко завоювала визнання у світі дизайну.

Крок за межі.