Фабрика Tonchelli і її традиції
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Фабрика Tonchelli і її традиції

Фабрика Тончеллі розпочала свій довгий шлях в 60-х роках, в серці дерев'яного ремесла Тоскані, і тепер прийшла до сьогоднішнього справжньому з останніми новинками. Секрет компанії: зберегти свою ідентичність, як коріння, так і проекцію душі, не змінився. Компанією керує Лоренцо Тончеллі, який є генеральним директором і менеджером з продажу Томмазо Тончеллі.

Це шикарний приклад бізнесу, який здатний розвиватися, не зраджуючи своїм принципам.

Сьогодні традиції виготовлення продукції фабрики підтримуються контролем внутрішнього потоку і компанія перейшла до промислових процесів, уважно вивчаючи іноземний ринок.

Тончеллі продовжує свою історію, створюючи ексклюзивні і неповторні продукти. Постійний пошук добірних матеріалів, дозволяє отримувати унікальні елементи інтер'єру.

Якість Тончеллі полягає в необхідних процесах, які дозволяють обробляти матеріал і роблять його вишуканим виробом завдяки майстерності професіоналів.

Особлива увага приділяється кухням. Кожна кухня має унікальний і неповторний дизайн.

Любов до природи, натуральних матеріалів і високий рівень ремісничої майстерності при роботі з деревом, як завжди, знаходять своє відображення в колекціях Тончеллі.

Лоренцо Тончеллі вважає, що налагодженість виробництва - це динамізм, завдяки якому фірма повинна бути попереду часу і здатна прогнозувати зміни.