Меблева фабрика Selva
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Меблева фабрика Selva

Меблева фабрика Philipp Selva була заснована в 1968 році, Йозефом Сельвою, який мріяв випускати меблі, актуальну поза часом. «Здути пил з класики», наповнивши класичні стилі сучасним звучанням - таким було його бачення.

Однак сучасники Йозефа ще не могли оцінити сміливого кроку - він здавався надто новаторським для того часу. Тому довгі роки Selva продавала «архівний дизайн». Знаковою сторінкою в історії фабрики став 1998 рік, коли на чолі компанії встав син засновника - Філіп Сельва (Philipp Selva).

Завдяки йому, меблі Selva отримала свій впізнаваний образ: благородний фьюжн, вічна класика в її сучасній інтерпретації. Насамперед Філіп Сельва запросив для створення нової колекції архітектора Лоренцо Белліні (Lorenzo Bellini). Так народилася колекція Heritage.

У 2015 році повністю була оновлена ​​концепція і філософія напрямки Philipp Selva. Відправною точкою для цього кроку стала плідна співпраця Selva зі студією дизайну Dainellistudio. Заснована в 2007 році дизайнерами Марція і Лео Даінеллі (Marzia and Leo Dainelli) в Тоскані, Dainellistudio черпає натхнення в різних епохах і культурах, обігрує свої ідеї і втілює їх у життя за допомогою споконвічно тосканських матеріалів і ремісничих технік.

Дизайн меблів Selva від Dainellistudio - це естетичний баланс, гармонія форм, кольорів і матеріалів, можливість створювати інтер'єри з витонченим інтернаціональним смаком. Такий дизайн викликає відгук у тих, хто робить ставку на дизайнерську креативність, естетичну неповторність. Вінтаж в дизайні меблів подається ненав'язливо, в продуманих акцентах.