Затишні меблі з душею від фабрики Porada
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Затишні меблі з душею від фабрики Porada

Компанія Porada була заснована в 1968 році Луїджі Алльеві і його синами. Витоки сімейного бізнесу сягають корінням в 1948 рік - в майстерню по виробництву стільців.

Фабрика Porada створювалася з метою розширити виробництво і вийти на новий рівень. Сьогодні фабрика займає успішну позицію в секторі дизайнерських меблів.

«Затишні меблі з душею» - так можна охарактеризувати високоякісні італійські меблі Porada, які здатні надати будинку особливу атмосферу і комфорт.

Ключ до досягнення слави в міжнародній аудиторії полягає в здатності знаходити правильний баланс між формою і функцією в кожному об'єкті, разом з елегантним і еволюціонованим смаком, який в той же час необхідний для предметів, зроблених для останнього часу.

Колекції Porada широкі і різноманітні, складаються з безлічі меблів, розроблених у співпраці з дизайнерами: Таркізіо Колзані, Патрік Джоюн, Карло Баллабіо, Марконато і Заппа, студія Буратті, Девід Долчіні, Стефано Бігі, Джино Каролло  та ін.

У каталогах бренду Porada можна зустріти дивовижні предмети меблів і аксесуари, здатні наповнити навіть саму невибагливу обстановку чуттєвістю і тонкою харизмою етнічного стилю.