Aran CucineAran Cucine
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Aran Cucine

Aran Cucine вже понад 60 років пропонує експертні знання в галузі італійських кухонних шаф, відмінного дизайну та інноваційних продуктів споживачам та клієнтам у всьому світі.
Кухня – значне місце вашого будинку. Місце, де відбувається перехрестя зустрічей та взаємодій, театр емоцій та приємних спогадів.
Меблі ARAN CUCINE виготовляються з добірних матеріалів та проектуються для максимального комфорту. Якщо вам потрібно красива та практична, то кухня ARAN – це те, що вам потрібно. З практичністю цих гарнітурів складно конкурувати – кожен міліметр ящиків та шафок приносить користь. А ще – екологічність – всі матеріали, які використовуються у виробництві абсолютно безпечні для вашого будинку.
Aran Cucine завжди враховує естетику та функціональність, які гармоніюватимуть з вашим способом життя. Дизайнери створять кухню на замовлення кожного клієнта. Володіння кухнею ARAN Cucine означає наявність частинки історії італійського дизайну у вашому будинку, будь то поверхні наших шаф або дизайн кухонних шаф. ARAN Cucine пропонує сотні колірних комбінацій та оздоблень. Всі процеси виконуються всередині компанії, що призводить до неперевершеного контролю якості.
Мета ARAN CUCINE - надати сім'ям кухню, яку вони любитимуть все життя, ту, яка дарує моменти щастя, кохання та сміху за обіднім столом.