AlchymiaAlchymia
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Alchymia

П'ятдесят років досліджень, досвіду та реалізації допомогли засновнику Alchymia - Lucio Doro та синам, що приєдналися до нього, створювати шедеври досконалості.
Творче ательє, майстерня, проекти, що виконуються – це сфери, де демонструються цінності, які представляє Alchymia: художня історія, захоплююча манера, послуги декоративного дизайну, орієнтовані на внутрішній ринок, але особливо на міжнародний.
Дизайн-студії та дизайнери інтер’єрів сприймають Alchymia як партнера, який володіє навичками для виконання художніх робіт, необхідних для оздоблення будинків кінцевих приватних клієнтів. Також з цієї причини Alchymia реалізовує твори у найважливіших містах по всьому світу, залишаючи свій відбиток, безпомилковий і завжди різний, але відповідний особистості та смаку клієнта.
Художня культура, технічне ноу-хау, повага до традицій і вміння їх подолати дозволяють Alchymia розробляти інноваційні пропозиції в галузі декорування, яка вже була вивчена в усіх напрямках протягом століть. Концепції колекцій базуються на баченні художника і досягаються завдяки використанню всієї пристрасті та досвіду високопрофесійних співробітників, залучених до діяльності фабрики.