Світильники Karman
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Світильники Karman

Світильники Karman – нестандартність понад усе.

Над розробкою таких незвичайних ламп, люстр, бра, торшерів працює творча команда, до якої належать відомі сучасні дизайнери. Маттео Уголіні довів, що світильники Karman – це більше, ніж освітлювальні прилади. Саме цей майстер створив візитні картки бренду, серед яких – бра у формі голів кабанів та оленів, люстра-кролик, трав'яні торшери, мереживні абажури. На створення таких робіт дизайнера надихає сама природа.
В активі студії Bizzarri Design – чотири серії освітлювальних приладів для представленого бренду. Ці моделі виконані у загальній фірмовій стилістиці та можуть похвалитися нестандартною формою, матеріалами, конструкцією.
Для виготовлення світильників Karman використовуються різні матеріали: метал, текстиль, кераміка, скло, пластик, кришталь, гіпс, камінь. Стилістичні напрями також різноманітні. Продукція бренду буде доречна в сучасному, класичному, мінімалістичному, хай-тек, провансі, кантрі, вінтажному інтер'єрах.
У Karman кожен проект і кожна окрема дизайнерська лампа народжується з любові та пристрасті творчого персоналу . Нестандартне мислення, щоб дати життя оригінальному дизайнерському освітленню, вільному від будь-яких стереотипів, ось що керує Kaman щодня у всьому, що вони створюють.

Ми говоримо зі світлом, наша команда завжди готова допомогти вам у виборі світильника!