Angelo CappelliniAngelo Cappellini
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Angelo Cappellini

У центрі Бріанца знаходиться Кабіате, місто, де було засновано в 1886 році Angelo Cappellini. Це компанія, відома в усьому світі завдяки відтворенню найелегантніших стилів меблів.
Вже в минулі століття місто Кабіате було орієнтиром для виробництва меблів високої художньої цінності, з кількома «цехами» кваліфікованих вкладників, але перш за все майстрів різьбярів. Серед піонерів цієї діяльності наприкінці 19 століття з’являється Анджело Каппелліні, інтуїція якого полягала в тому, щоб поєднати майстерність з промисловою організацією (формула, яка діє й сьогодні).
Колекції від Angelo Cappellini гідно оцінять любителі традиційної гостинності та класичного смаку. У меблях гармонійно поєднуються дизайнерські рішення, що стали еталоном, та висока якість виготовлення. Бренд Angelo Cappellini – справжній професіонал у своїй справі, а тому, ідеальний партнер для поціновувачів високого стилю.
Для кожного проекту гарантований індивідуальний підхід та максимальна турбота про якість, терміни та побажання замовника. Довіряючи Angelo Cappellini, ви робите правильний вибір, оскільки в результаті ви точно отримаєте ексклюзивний у своєму роді інтер'єр.
Сьогодні у розпорядженні фабрики понад 12 000 квадратних метрів виробничих площ. Бренд і досі підтримує сформовані ще в момент виникнення компанії життєздатність та спокій. Це місце, де зберігаються досвід та знання, і де люди трудяться, щоб подарувати світові продукт високої художньої цінності та, відповідно, вартості. На додаткових 2000 квадратних метрах елегантного виставкового залу можна побачити твори Angelo Cappellini на власні очі і доторкнутися до них власноруч. Сьогодні компанія використовує три головні стилі як для оформлення житлових приміщень, так і для дизайну комерційних площ.