Вишуканий італійський бренд Roberto Cavalli Home
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Вишуканий італійський бренд Roberto Cavalli Home

Roberto Cavalli - це бренд, який завжди обіцяє щось розкішне, яскраве та чуттєве.

Дитинство Каваллі пройшло в самій простій родині, яка завжди мала дуже скромний достаток. Народився хлопчик у Флоренції, і сталося це 15 листопада 1950 року.

Мати і батько справили величезний вплив на формування творчого потенціалу майбутнього модельєра, і він сам зазначає, що з батьками йому невимовно пощастило.

Мама Роберто Каваллі була швачкою, а батько – відомим у багатьох районах Флоренції художником-імпресіоністом. Саме завдяки цьому в будинку завжди підтримувалася творча атмосфера, в якій, власне, і ріс хлопчик.
Філософія цього бренду полягає у відкритій декларації емоцій. І головне почуття, яким він ділиться зі світом - насолода.

Меблі Роберто Каваллі, яку виробляє відома італійська фабрика Jumbo Collection, не просто якісна і комфортна. Меблі приносить задоволення - візуальне і тактильне.

Замилуватися можна і її характером, адже кожен окремий предмет, який доданий в каталог Роберто Каваллі, володіє підкресленою індивідуальністю.

Зрозуміло, чому так привабливі пурпурні дивани або крісла, оббиті тканиною з леопардовим принтом. Дивує, що і меблі Cavalli стриманих кольорів не менше претензійна і здатна захопити лідерство в інтер'єрі.

Вона привнесе в будинок атмосферу безперервного свята, змушуючи вас забути про одноманітні і непримітних буднях.