"Hessentia" нова колекція фабрики Cornelio Cappellini
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

"Hessentia" нова колекція фабрики Cornelio Cappellini

Cornelio Cappellini - сучасна італійська меблева компанія, заснована в середині минулого століття в Бріанці. Компанія носить ім'я свого засновника: перспективний підприємець Cornelio Cappellini . Хоча в період заснування компанії меблі класичного стилю були в моді, він одразу ж зрозумів важливість поєднання традицій ручної роботи з сучасними рисами. На сьогоднішній день популярний логотип "CC" визнаний у багатьох країнах світу. Cornelio Cappellini став більш інноваційним, ніж інші конкуренти, розробляючи колекції високоякісних розкішних меблів.

"Hessentia" - це нова сучасна розкішна колекція Cornelio Cappellini: це результат творчої співпраці між Luca Erba і Claudio Cappellini.

Різні високоякісні матеріали, такі як метал, муранське скло, м'які натуральні шкіри, художні деталі кераміка і дорогоцінна деревина. Разом з дизайном сучасних форм, дозволяють Cornelio Cappellini представити унікальні та ексклюзивні колекції на Salone del Mobile di Milano 2019.

Колекції є ексклюзивним завдяки унікальності і цінності використовуваних матеріалів, а також навичкам майстрів-ремісників, які їх реалізують.

Колекції, представлені ​​на Salone del Mobile di Milano 2019, оточені вишуканими і дорогоцінним стінами, що характеризуються складними пропорціями і геометрією, щоб створити затишний будинок, в якому виникають емоції.