Люстра Gisele фабрика Patrizia Garganti
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Люстра Gisele фабрика Patrizia Garganti

Бренд Patrizia Garganti завдяки багаторічному досвіду підкорив світові ринки світлотехніки. Всі вироби виготовляються під чітким керівництвом Патриції Гарганті, яка є головним дизайнером компанії.

Фабрика займається не тільки виготовленням освітлення, але і меблів.

Кустарне виробництво - запорука індивідуальних виробів з чітко опрацьованими деталями.

На особливу увагу заслуговує лінія «Bespoke Lighting Design». Це дивовижна підбірка високотехнологічних предметів освітлення і новітніх дизайнерських рішень, серед яких своєрідним дизайном і формою виділилася люстра Gisele.

Люстра Gisele- це поєднання прямокутних плафонів різного розміру, витонченості, італійського шику і сучасного стилю. Вона стане родзинкою вашого інтер'єру.

Кожен плафон виготовлений з металевого каркаса з обробкою з матового нікелю і з кришталевими пластинками по периметру. Прямі лінії і геометричні форми є особливістю даного шедевра.

Люстра Gisele всім своїм зовнішнім виглядом вказує на ідеальну репутацію бренду. Якісні і міцні матеріали забезпечать багаторічну експлуатацію продукту.

Акуратність у виготовленні, дотримання всіх необхідних виробничих процесів забезпечують правильний і рівномірний розподіл світла в будь-якому приміщенні.

Завдяки індивідуальному підходу до кожного клієнта Ви можете замовити люстру в залежності від розмірів, які Вас цікавлять.