PIANCA
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

PIANCA

Італійська меблева фабрика PIANCA - 65 років історії, 35 мільйонів проданих виробів в рік, 50 країн - експортерів, 75 тисяч метрів виробничих площ, 1500 фірмових магазинів, 1250 співробітників і п'ятсотлітня традиція виготовлення італійських меблів.
Заснував компанію Енріко П'янка в 50-х роках минулого століття, запросивши дизайнерів зі свіжими новаторськими ідеями і обладнавши свою меблеву фабрику машинами для масового виробництва корпусних меблів, що дозволило йому в найкоротший час завоювати лідируючі позиції в цьому сегменті вітчизняного меблевого ринку.
У виробництві італійських меблів Pianca використовуються елітна деревина і натуральна шкіра. Будь-який матеріал, яикй пускається у виробництво, проходить унікальні тестування на якість і відповідність даного предмета інтер'єру, що дозволяє вибрати підходящий матеріал, здатний протистояти подряпинам, стиранню, знебарвленню, часу.
Особлива увага в компанії приділяється екологічності матеріалів, в тому числі лаків, що використовується при виробництві меблів. У них не містяться речовини, що завдають шкоди людині або озоновому шару.
Унікальність фабрики Pianca полягає в модульності, що дозволяє кожному клієнту зібрати свій варіант меблів, адже вона подібна до конструктору, в якому одні компоненти легко поєднуються з іншими і запросто обходяться без третіх, якщо в них немає необхідності!
Італійська меблева фабрика Pianca виробляє меблі, відповідно потребам покупців, а також італійському стилю та якості.
Якщо ви надаєте перевагу витонченій грації або гучній розкоші, то все це ви знайдете в меблях Pianca, яка втілить ваші мрії в реальність, змінивши інтер'єр ваших приміщень, а разом з тим і ваше життя не просто в кращу сторону, а в прекрасну!