Особливості фабрик Astra Cucine, Chicca Orlando, Florence Art, Puntotre, Scab Design, Stil Salotti.
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Особливості фабрик Astra Cucine, Chicca Orlando, Florence Art, Puntotre, Scab Design, Stil Salotti.

На виставці Salone Internazionale del Mobile 2018 - Fiera Milano були представлені останні новинки італійських фабрик: Astra Cucine, Chicca Orlando, Florence Art, Puntotre, Scab Design, Stil Salotti.

Astra Cucine має більш ніж 40-річний досвід у виробництві кухонь, який дозволив компанії стати однією з перших на світовому ринку.

Кваліфіковані робітники, високотехнологічне обладнання зробили фабрику відомою і цінною серед інших представників цієї сфери. Вона здатна запропонувати повний спектр сучасних і традиційних моделей.

Продукція Chicca Orlando пропонує оригінальне бачення сучасного способу життя. Експресивність, яка поєднує красу, унікальність, ексклюзивність і елегантність. Неповторний дизайн колекцій створює вишукану атмосферу.

Florence Art постійно працює над поліпшенням технологій і займається вивченням нових ідей. Кожен елемент створюється з особливою уважністю у «флорентийському стилі».

Puntotre - це класика з додатком сучасної манери. Меблі з геометричним металевим каркасом, строгі форми, які надихають на створення потрібної атмосфери.

Scab Design завдяки своїй старанності і увазі до деталей стала символом Made in Italy. Команда архітекторів, інженерів і дизайнерів уважно контролює весь виробничий процес. Якість і стиль Scab Design завоювали довіру багатьох.

Stil Salotti вже досить тривалий час займається виробництвом ексклюзивних дерев'яних меблів, які інкрустуються різьбленими деталями ручної роботи. Багатий асортимент продукції фабрики включає в себе всілякі елементи італійських меблів і аксесуарів.