Aster Cucine
Контакты салона Comodo
Салон мебели COMODO г. Киев, ул. Саперное Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон мебели COMODO г. Львов, ул. Лычаковская 15, (067) 324-00-42

Home interior

Aster Cucine

Aster Cucine є одним з провідних виробників інноваційних кухонних шаф в Європі. Заснована в 1983 році в Пезаро, Італія, Aster Cucine сьогодні є динамічним італійським виробником кухонь, завжди готовим інтерпретувати та інтегрувати новітні тенденції.
Aster Cucine – одна з провідних фабрик Італії з виробництва кухонь із тридцятирічної історією.
Фабрика Aster Cucine сповідує нове бачення створення кухонних меблів. Адже кухня є одним із центральних місць у кожному будинку.
Найчастіше облаштування чи оновлення свого житла люди починають саме з неї. Дизайн – це мова, яка проявляє ідеї та пристрасті; він розповідає історію, яка має фізичну та матеріальну форму. Кожна наша колекція розповідає історію. Будь то сучасний, сучасний, перехідний або традиційний стиль, який ви уявляєте для своєї кухні, Aster Cucine допоможе вам це реалізувати. незалежно від необхідного масштабу виробництва, ми можемо відповідати йому. У її асортименті можна знайти як класичні, так і сучасні кухні. Існує безліч різноманітних колекцій, елементів і матеріалів, які ми можемо перетворити для вас. Кожна з наших моделей має свої відмінні риси. Ви можете отримати кухню своєї мрії, зберігаючи італійський стиль Aster Cucine.
Поезія чуттєвості саме такі слова описують колекції кухонь італійської фабрики Aster Cucine. Це поєднання розкішного дизайну із необмеженим польотом фантазії та нових технологій.
Один із слоганів Aster Cucine звучить так: наш світ складається із відчуттів, емоцій, історій, мрії.