Comodo - офіційний дилер Jumbo CollectionComodo - офіційний дилер Jumbo Collection
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Comodo - офіційний дилер Jumbo Collection

Ми раді повідомити вам про важливу для нас подію - салон COMODO став офіційним дилером фабрики Jumbo Collection. Також, ми готові представити вам нову експозицію, яка вже знаходиться в нашому салоні за адресою м.Київ, вул.Саперне поле, 12.
Заснована в 1985 році, Jumbo Collection - це бренд, на 100% зроблений в Італії, всесвітньо відомий своїми дорогоцінними і вишуканими меблями в класичному стилі. В постійній напрузі між пристрастю до мистецтва і прагненням до експериментів , Jumbo Collection пропонує загальний стиль життя, що пропонує унікальну і непідвладну часу атмосферу.
Зустріч, звичайно ж, відвідали представники фабрики Jumbo Collection в Україні, а саме - Thomas Munafo - генеральний менеджер фабрики і Giorgio Milani - архітектор, який власне придумав нову колекцію. Також на зустрічі була власниця салону - Лідія Романець разом зі своєю командою.
Класика - це особливість не тільки інтер'єру, але і смаку власника. Це те, що живе вічно і не втрачає своєї актуальності з роками. Класика здатна полонити серце тільки тих, хто має особливий погляд на світ, цінує стабільність і спокій.