Costantini Pietro
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Costantini Pietro

Компанія Costantini Pietro була названа на честь свого засновника, який заснував бізнес у 1922 році.
У вісімдесятих роках компанія почала промислове виробництво меблів для вітальні, стільців і столів, згодом вийшовши на міжнародний ринок з диванами. , крісла, книжкові шафи та меблі для зберігання. Реакція ринку викликала великий інтерес, визнаючи та оцінюючи креативний дизайн, точні деталі та чудову якість матеріалів, які використовує ця компанія, справжня ікона високоякісної якості Made in Italy.

Відчуття тепла від великого вибору як італійських, так і екзотичних порід твердої деревини, що завжди є ключовою особливістю меблів Costantini, набуває нового характеру в поєднанні з тканинами, шкірою найвищої якості та металами. Costantini Pietro приділяє велику увагу вибору найкращих матеріалів для кожної колекції меблів. Якість лежить в основі всього виробничого процесу, починаючи з вибору найміцнішої масивної деревини. Кожен продукт піддається незліченним випробуванням для оцінки стійкості та стійкості до навантаження. Дерево змодельовано у його нескінченному виразному потенціалі та зменшено у сутностях, що варіюються від національних лісів до екзотичних. Вибір чудових тканин та шкіри від найвідоміших міжнародних компаній також лежить в основі колекції стільців та диванів Costantini. Асортимент оббивки простягається від вишуканих тканин, що характеризуються спокусливою палітрою кольорів і несподіваними візерунками, до м'якої шкіри дуже високої якості, пошитої за тенденціями та стандартами моди.

Стільці, столи, дивани та крісла від Constantini Pietro як і раніше актуальні, для людини, що цінує якість, простоту і функціональність і яка уникає надмірної показної розкоші, вибір меблів цього бренду буде потраплянням у десятку. Ці вироби можна безболісно для інтер'єру поєднувати з іншими стильовими напрямками. Позачасною, але цілком відомий дизайн, комфорт і затишок – ось що отримують замовники цієї компанії.